Tässä helppo ja nopea herkku suklaan nälkään=) olen ottanut ohjeen jostain lehdestä ja muutellut sitä hieman. Alkuperäisessä ohjeessa oli puolet vehnäjauhoista mantelijauhetta, mutta mielestäni onnistuu ihan yhtä hyvin pelkillä vehnäjauhoillakin=)

100g Sokeria
80g Vehnäjauhoja
100g Voita sulatettuna
80g Tummaa suklaata sulana
3 valkuaista

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sulatettu voi ja suklaa. Lisää valkuaiset ja sekoita tasaiseksi. Annostele pieniin voideltuihin vuokiin (paperivuoat käyvät myös hyvin) ja paista uunissa 185 asteessa n. 4min. paistoaikaan vaikuttaa vuoan koko, joten lisää tarvittaessa paistoaikaa. Fondantin kuuluu olla sisältä
 löysä. Tarjoa vaniljajäätelön kera.

 1136627.jpg
tässä kuva juuri uunista tulleista fondandeista, josta näkee, että taikina on reunoilta jähmettynyt mutta keskeltä vielä hieman löysä.


 1136630.jpg
Ja kuva valmiista annoksesta. Takuuvarmasti vie kielen mennessään=P